m2020

MEMÒRIA 2020


Durant el 2020 la Penya Cicloturista ha intentat seguir els mateixos criteris de funcionament que els anys anteriors o sigui el de preparar una bicicletada oberta mensualment, normalment matinal i preferiblement el primer diumenge, les sortides son guiades i solen acabar en un dinar en un restaurant on poden assistir els participants, allargant així una mica la vetllada fins l’hora de tornar a casa, enguany la sortida de varis dies tenia que ser pel pont del Sant Joan. Desgraciadament la pandèmia del Covid19 ha trastocat tots els plans i hem acabat fent lo que bonament s’ha pogut.

Les sortides organitzades d’enguany han estat obertes a socis i simpatitzants cosa que ha permès seguir amb la tasca, aquest cop sense èxit, d’aconseguir nous socis entre els assistents.

En el terreny de l’organització cal dir que amb el nom de “NOTICIES DE LA PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC 2020” hem mantingut un bloc on els seguidors de la Penya, socis de l’ADAC i públic en general poden trobar el dia a dia de la Penya, el bloc es un recull dels correus enviats anunciant les activitats, canvis de programació, altres noticies i com a novetat hi em inclòs les memòries de la Penya d’ençà 1998. També seguim el manteniment de un compte a Wikiloc, on estem pujant les rutes que hem fet durant aquests últims anys de manera que quedin d’abast públic, actualment aquestes ja superen a les 430. Finalment també mantenim un àlbum de fotos de les sortides, on pengem les fotos que els participants en fan arribar

Noticies:               https://noticies-biciadac-2021.blogspot.com/Àlbums de fotos:   https://biciadacpaginesestatiques.blogspot.com/p/f2020.html  (restringit a membres de la Penya)


Les Bicicletades Mensuals realitzades o previstes enguany han estat les següents:

Gener 19, Banyoles i voltants
Itinerari: Cornellà del Terri, Borgonyà, Veïnat de Can Prat, Veïnat d’en Fares, Fontcoberta, Melianta, Pla de Martís, Usall, Estany de Banyoles, Pla de Can Morgat, Porqueres,  el Prat Roig, Can Pigem, Camós, Can Pedrers, Palol de Revardit, Cab Vinardell i Cornellà del Terri.
18 Participants.

Febrer 2, Voltants de Palamós

Itinerari: Palamós, les Oliveretes, el Figuerar, Puig Maruny, Roca de Grià, la Ciutadella, Mont-ras, Palafrugell, Ermedàs, Pla del Castell, Punta d'en Roca i Palamós.

25 participants.


Març 1, Voltants de Vidreres

Itinerari: Vidreres, Caldes de Malavella, Golf de Caldes i Vidreres.

20 Participants.


Abril 19, Voltants de Verges

Anul·lada per la pandèmia


Maig 1, 2 i 3, Delta de l’Ebre

Anul·lada per la pandèmia


Juny 7, Voltants de Vic

Anul·lada per la pandèmia


Juliol 5, la Gola del Ter

Itinerari: Gola del Ter. Gualta, Fonolleres, Matajudaica, Ullastret, Palau-sator, Fontclara, Platja de Pals i Gola del Ter.

17 Participants.


Setembre 6, Voltants de Vic

Itinerari: Vic, Ermita de Sta. Anna, St. Julia de Vilatorta, Castell de Bellpuig, Castell de Sta. Margarita, Font del Glaç, Folgueroles, Dolmen Puigsesllosses, St. Miquel de la Guardia, Manlleu, Sant Julia de Vilamirosa, Vic.

10 Participants.


Octubre 4, Voltants de Bonmatí

Itinerari: Bonmatí, Trullars, Sant Pere Sestronques, Sant Romà, l’Estanyol, Sant Roc, Vilablareix, Montfullà, Bescanó i Bonmatí.

11 participants.


Novembre 15,  Voltants de Flaçà

Anul·lada per la pandèmia.


Desembre 13, Voltants de Flaçà

Anul·lada per la pandèmia.El Calendari previst pel 2021 es el següent:


Gener 21, Flaçà i voltants


Febrer 7, per decidir


Març 7, per decidir


Abril 18, per decidir


Maig 2 , per decidir


Juny, 6 per decidir


Juliol 4, per decidir


Setembre 5, per decidir


Octubre 3, per decidir


Novembre 14, per decidir


Desembre 19, per decidir


També queda per decidir el lloc i les dates de la tradicional bicicletada de més d’un dia que fem cada any.

Aquest calendari l’anirem afinant a mesura que es concretin les sortides i confirmin les dates, no es tracta en cap cas de un document tancat.

 

     Penya Cicloturista

              ADAC

       
                Usall                     Sant Antoni de Calonge         Sant Pere Sestronques

       
    Sant Miquel de la Guardia           Fontclara                          La Creu de Ma