2019M

MEMÒRIA 2019


Durant el 2019 la Penya Cicloturista ha seguit els mateixos criteris de funcionament que els anys anteriors o sigui el de preparar una bicicletada oberta mensualment, normalment matinal i preferiblement el primer diumenge, les sortides son guiades i solen acabar en un dinar en un restaurant on poden assistir els participants, allargant així una mica la vetllada fins l’hora de tornar a casa. Enguany la sortida de varis dies fou aprofitant el pont del Sant Joan.

Enguany hem suprimit les bicicletades informals dels dimarts i els divendres, esperem poder recuperar alguna d’aquestes sortides informals en un proper futur. 

Les sortides organitzades d’enguany han tingut força èxit, doncs han tingut una mitjana superior a vint participants. Com sempre les sortides han estat obertes a socis i simpatitzants cosa que ha permès seguir amb la tasca, amb un bon resultat, d’aconseguir nous socis entre els assistents.

En el terreny de l’organització cal dir que amb el nom de “NOTICIES DE LA PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC 2019” hem mantingut un bloc on els seguidors de la Penya, socis de l’ADAC i públic en general poden trobar el dia a dia de la Penya, el bloc es un recull dels correus enviats anunciant les activitats, canvis de programació, altres noticies i com a novetat hi em inclòs les memòries de la Penya d’ençà 1998. També seguim el manteniment de un compte a Wikiloc, on estem pujant les rutes que hem fet durant aquests últims anys de manera que quedin d’abast públic, actualment aquestes ja superen a les 400. Finalment també mantenim un àlbum de fotos de les sortides, on pengem les fotos que els participants en fan arribar.

Noticies:               https://noticies-biciadac-2019.blogspot.com/Àlbums de fotos:   https://get.google.com/albumarchive/117549869630424181769?source=pwa  (restringit a membres de la Penya)


Les Bicicletades Mensuals realitzades enguany han estat les següents:

Gener 13, Taravaus i voltants
Itinerari: Restaurant, Avinyonet de Puigventós, Vilafant, Castell Palol de Sabaldoria, Sta. Llogaia d’Alguema, Sta. Eugenia de Virosselles, Ordis, St. Nicolau, Canelles, St. Pere de Navata, Navata, Taravaus, Restaurant
21 Participants.

Febrer 3, El Far d’Empordà i voltants
Itinerari: Volta alternativa pels voltants de Girona deguda a la tramontanada que hi havia a l’Empordà
15 participants.

Març 3, Viladasens i voltants
Itinerari: Restaurant (Viladasens), Fellines, Terradelles, Vilademuls, Monells, Bàscara, Les Roques, Vilaür, Camallera, Gaüses, Sant Mateu, Diana, la Mata, Viladasens i Restaurant
13 Participants.

Abril 7, Blanes i voltants
Itinerari: Restaurant (Blanes), Tordera, Turo d’en Minguet, Turo de la Dona Morta, Puig Marí, Turo d’en Grau, Terra brava, Santa Maria Palafolls, Restaurant.
26 paticipants.

Juny 2: Sant Pere Pescador i Voltants i Voltants
Itinerari: Platja de Sant Pere Pescador, Cinclaus, Sant Martí d’Empúries, l’Escala, Albons, Viladamat, Valveralla, Mota del Fluvià, Platja de Sant Pere Pescador.
29 participants.

Juny 22-23-24, Occitània
Itinerari 1: De Sète a Le Grau du Roi.
Itinerari 2: De Le Grau du Roi a Tarascon.
Itinerari 3: De Cavillon a Tarascon.
20 Participants.

Setembre 1, Roses i voltants
Itinerari: Roses, Bassa del Camí Ral, Pau, Pedret, Castelló d’Empúries, Empuriabrava, Bassa del Ànec,  Camí Aiguamolls, Roses.
9 Participants.

Octubre 6, Cornellà del Terri i voltants
Itinerari: Sords, Pujals dels Cavallers, Veïnat d'en Deri, Vilademí, Centenys, Veïnat de Borrell, Estany de Banyoles, Porqueres, Mata, Cornella de Terri i Sords.
28 participants.

Novembre 10,  Sant Martí Vell i voltants
Itinerari: Sant Marti Vell, Juia, Celrà, Bordils, Cervià de Ter, Flaçà, St. Joan de Mollet amb sortida  i arribada a Sant Marti Vell.
37 Participants.

Desembre 15, L’Estartit i voltants
Itinerari: La Barraca d’en Narcís, les Dunes, Torroella, Ullà, Mas Duran, Canet de la Tallada, Mota del Ter, la Gola, la Platera, el Griells i La Barraca d’en Narcís.
29 Participants.

El Calendari previst pel 2020 es el següent:

Gener 19, Voltants de Banyoles
Febrer 2, Voltants de Palamós
Març 1, Voltants de Vidreres
Abril 19, per decidir
Maig 1, 2 i 3, per decidir
Juny, 7 per decidir
Juliol 5, La Gola del Ter
Setembre 6, per decidir
Octubre 4, per decidir
Novembre 15, Voltants de Bonmatí
Desembre 13, per decidir

Aquest calendari l’anirem afinant a mesura que es concretin les sortides i confirmin les dates, no es tracta en cap cas de un document tancat.     Penya Cicloturista
              ADAC