Whatsapp

Grup de  whatsapp de la Penya

L’única eina de informació oficial son els correus de biciadac@gmail.com que queden recollits en aquest bloc, de la mateixa manera quan us dirigiu a la Penya ho teniu que fer utilitzant l’esmentat correu.

El grup de whatsapp de la Penya solament es oficial en el cas de comunicació de una anul·lació de una sortida o un canvi de la mateixa produïda a ultima hora. la resta de continguts son missatges emesos pels components del grup i en cap cas tenen que ser enteses com a informació oficial o opinió de la penya.

Dels missatges que envieu només seran tinguts en compte, com a Penya, aquells que afectin a un problema relatiu a una sortida sorgit a última hora.

Si voleu donar-vos d’alta, teniu que enviar un correu així expressant-ho indicant el numero de telèfon mòbil. Per donar-vos de baixa definitiva del mateix ho podeu fer mitjançant el propi Whatsapp i si esteu de baixa temporal mitjançant un correu a biciadac@gmail.com.


***********************


Fotos, quan distribuïu fotos pel whatsapp recordeu enviar-les per correu a la Penya a fi de pujar-les a Àlbums de la Penya i d’aquesta manera puguin arribar a aquells que no tenen whatsapp i també tenir-les totes juntes.