B. Mensuals

Les Bicicletades Mensuals

Organitzem un sortida mensual, de nivell fàcil o mitjà, si bé a vegades se’ns pot anar una mica la mà. Son sortides de uns 30 o 35 kilòmetres majoritàriament pensades per bicicletes de muntanya o mixtes.

Les sortides les intentem programar els primers diumenges de mes amb permís del calendari. Aquestes majoritàriament acaben a l’hora de dinar, procurem començar prop de un restaurant de menú econòmic per aquells que vulguin quedar-se a dinar i fer-la petar, també em fem alguna de tot el dia en que hi ha que portar la carmanyola i de tant en tant, alguna de més d’un dia.

El lloc de trobada es el pavelló de Fontajau, d’on podem sortir amb bicicleta, cotxe o autobús segons la sortida. Les sortides estan obertes a tothom, si bé quan la logística ens obliga a posar un topall de participants, els socis de l’ADAC tenen preferència.

Si bé la nostra area natural son les Comarques Gironines no obviem a vegades anar una mica més lluny i perdre’ns per qualsevol comarca de la Catalunya històrica. També hem fet sortides a l’Aragó, País Valencià, País Basc i Navarra tot seguint les V.V. o alguna variant a les mateixes com tampoc hem oblidat les illes, bàsicament Menorca i Formentera, fins i tot ens hem atrevit anar fins a Sardenya per conèixer l’Alguer i els seus voltants.

Com que encara ens sentim vius, seguim barrinant on podríem anar un grupet d’uns vint biciclistes tot aprofitant uns pocs dies de pont i ja veurem on els camí en pugui portar.

Qualsevol membre o amic de la Penya pot proposar el itineraris que ell conegui bé. En aquest cas li demanem que ens faci de guia si bé comptarà amb el recolzament de la Penya.


Atenció, si bé les sortides son d’un nivell tècnic assequible a la majoria, cal tenir un nivell físic acceptable doncs les sortides solen ser d’uns 35 kilòmetres amb un desnivell acumulat de més de 300 metres