2016

MEMÒRIA 2016Durant el 2016 la Penya Cicloturista ha seguit els mateixos criteris de funcionament que els anys anteriors o sigui el de preparar una bicicletada oberta mensualment, normalment matinal i preferiblement el primer diumenge, les sortides son guiades i solen acabar en un dinar en un restaurant on poden assistir els participants, allargant així una mica la vetllada fins l’hora de tornar a casa. Enguany la sortida de varis dies no està encara definida si be mirem les dates del pont del primer de maig o de la segona pasqua. També s’han seguit entre abril i octubre amb les sortides de entrenament els dijous per la tarda, tot aprofitant les hores de claror, en aquest cas les bicicletades, a menys que indiquem lo contrari per alguna d’elles, no son guiades ni convocades exprofessament, ho son de manera general i la ruta i el guia es trien entre les propostes que aporten els assistents.

Les sortides organitzades d’enguany han tingut força èxit, doncs han tingut una mitjana de vint participants, com També ho han estat les del dijous si bé aquí el numero mig de participants ha estat bastant inferior, uns quatre participants de mitjana. Com sempre les sortides han estat obertes a socis i simpatitzants cosa que ha permès seguir amb la tasca, amb un bon resultat, d’aconseguir nous socis entre els assistents.

En el terreny de l’organització cal dir que amb el nom de “NOTICIES DE LA PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC 2016(1)  hem mantingut un bloc on els seguidors de la Penya, socis de l’ADAC i públic en general poden trobar el dia a dia de la Penya, el bloc es un recull dels correus enviats anunciant les activitats, canvis de programació, altres noticies i com a novetat hi em inclòs les memòries de la Penya d’ençà 1998. També seguim el manteniment de un compte a Wikiloc, on estem pujant les rutes que hem fet durant aquests últims anys de manera que quedin d’abast públic, actualment aquestes ja arriben a les 270 car hi seguim incorporant les bicicletades mensuals que anem fent i alguna d’informal que toqui rutes inèdites, que aquest any han estat forces. Finalment també mantenim un àlbum de fotos de les sortides, on pengem les fotos que els participants en fan arribar.

Noticies:               http://biciadac-noticies-2016.blogspot.com.es/Àlbums de fotos:  https://get.google.com/albumarchive/117549869630424181769?source=pwa (restringit a membres de la Penya)


Les Bicicletades Mensuals realitzades enguany han estat les següents:

2016 Gener 10, Bicicalçotada a l’Estartit
Itinerari: la Barraca d’en Narcís, l’Estartit, el Molinet, el Ter Vell, Les Dunes, Torroella, la Barraca.
28 Participants.

2016 Febrer 7 La Bisbal i voltants (poblets)
Itinerari: Mas Pastor, Rupià, La Sala d’Amunt, Ultramort, Sant Iscle d’Empordà, Fonolleres, Serra de Daró, Font de la Roqueta, Llabià, Puig de la Font Pascuala (mirador), Camí de la Creu de l’Estany, Ullastret. Matajudaica, Casavells, Corçà i Mas Pastor.
24 participants.

2016 Març 6, Vic i voltants
Itinerari: Vic, Malla, Tona, Taradell, Ruta dels Molins, Calldetenes i Vic.
22 Participants.

2016 Abril 3, La Sèquia de Manresa i Sampedor
Itinerari: Polígon Riu d’Or de Sampedor tot passant per St. Iscle de Bages, Parc de L’Agulla Manresa, Església de St. Pere Sampedor, Cruïlla Sèquia, Sta. Magdalena de Bell-lloc, Polígon de Sampedor.
20 Participants.

2016 Maig 1, Breda i voltants
Itinerari: Restaurant Can Pijaume, Breda, Monestir San Salvador Breda, Sant Llorenç de Gaserans, Sant Gabriel de Grions (Vistes a les Agudes), Hostalric, Sta. Maria d’Hostalric, Visita Castell d’Hostalric (Pendent Confirmació), Llera del Tordera, Aiguamolls les Llobateres (Mirador), Viabrea, Rest. Can Pijaume.
21 Participants

2016 Maig 14, 14 i 16, Perpinyà i Voltants
Itinerari 1: Ribesaltes, Via Verda de l’Agly, Clairà, Via Verda de l’Agly, Sant Llorenç de la Salanca, Via Verda de l’Agly, El Bacarès, Les Miramars, Le Grand Large, Le Lido, Port Leucate. Estació de Leucate.

Itinerari 2: Perpinyà (alberg), Camí de les Coulobres, Salelles, Alenyà, Sant Cebrià de Rosselló, Saint-Cyprien Plage, La Cotê Radieuse, Canet de Rosselló (port).

Itinerari 3: Illa, Camí del Touire, Canal de Perpinyà, Tuïr, Canal de Perpinyà, Cànoes, Canal de Perpinyà, Catalunya, Mailloles, Perpinyà, Alberg de Perpinyà
18 Participants

2016 Juny 5, La Bisbal i voltants (molins del Daró)
Itinerari: Restaurant Mas Pastor amb el següent itinerari: Mas Pastor (Corçà), Anyells, Santa Cristina, Monells, Sant Sadurní de l’Heura, Salt del Llop, Riba del Daró, Molí d’en Ribes, Molí d’en Frígola, Sant Joan de Salelles, Palanca de Cruïlles, El Convent, La Bisbal, Fonteta, Vulpellac, Les Serres, Peratallada, Menhir de Canapost, Canapost, Sant Martí de Llaneres, Castell d’Empordà, Corçà i Mas Pastor.
28 Participants.

2016 Juliol 3, Llafranc i voltants
Itinerari: Calella de Palafrugell amb el següent itinerari: Aparcament de Calella de Palafrugell, Puig de la Putjarra, Palafrugell, Puig del Pi Verd, Esclanyà, St. Esteva d’Esclanyà, Font Martina, Regencós, Sant Vicenç, Pals, Torrent, Mont-ras, Calella
8 Participants.

2016 Agost 7, Cassà de la Selva i voltants
Itinerari: Cassà de la Selva, Sant Vicenç, Can Matetes, Carril Bici de Caldes, Caldes de Malavella, Torreponça, Sant Andreu Salou i Cassà. Aquest cop fou una bicicletada al capvespre aprofitant les llargues hores de claror i fugint de la calor de ple dia.
7 Participants.

2016 Setembre 4, Banyoles i voltants
Itinerari: Restaurant les Estunes (Camós), L’Estany/Banyoles), La Draga, El Mas Usall, Melianta, La Farrès, Mare de Déu de la Font, Centenys, Camí de la Serra, Castell d’Esponellà, Esponellà, Riba del Fluvià, Gorga del Ser, Bosquerós, Pla de Martís, Usall, Sant Cristòfol d’Usall, Circumval·lació de l’Estany, Pla de Can Morgat, Porqueres, Restaurant les Estunes.
20 Participants.

2016 Octubre 2, Anglès i voltants
Itinerari: Restaurant Ca l’Elisa (Anglès) : La Cellera de Ter, Església de la Cellera, Pasteral, Carrilet, Amer, Monestir Sta. Maria D’Amer, Deveses d’Amer, Sant Júlia de Llor, Bonmatí, St. Miquel Angles, Parc Font del Canyo, Restaurant Ca L’Elisa.
18 Participants.

2016 Novembre 20, Santa Coloma de Farners i voltants
Itinerari: Santa Coloma de Farners, Santa Coloma Residencial, Mare de Déu de Serrallonga, Turó de les Bruixes, Brunyola, Sant Dalmai, Salitja, Vilobí d’Onyar, Santa Margarida, Les Comes, Santa, El Forn del Vidre, El Busquets, Santa Coloma Residencial, Sant Marçal i Santa Coloma de Farners.
28 Participants.

2015 Desembre 11, Bicicalçotada a l’Estartit
Itinerari previst: La Barraca d’en Narcís” amb el següent itinerari: la Barraca, Griells, l’Estartit, Carretera de Montgó, Torre Ponça, La Muntanya Gran, Camí vell de Sobrestany, Torre Ferrana, Sobrestany. Bellcaire, Ullà, la Mota del Ter, La Barraca. En acabar férem la tradicional calçotada.
18 Participants.


                           Gener, L’Estartit i voltants              Febrer, La Bisbal i voltants


                           Març, Vic i voltants                      Abril, Sampedor i Voltants

                           Maig, Breda i voltants                     Maig, Perpinyà i Voltants

                           Juny, La Bisbal i voltant                   Juliol, Llafranc i voltants

                           Agost, Cassà de la Selva i voltants   Setembre, Banyoles i voltants

 
                                                       Desembre, L’Estartit


Les Bicicletades Informals de Primavera a  Tardor realitzades enguany han estat les següents:

06-abr           Sant Gregori
13-abr           Sarrià de Dalt
20-abr           Santa Afra
27-abr           Santa Anna de Montfullà
04-maig        Els Metges - Sant Julià de Ramis
11-maig        Adri
25-maig        Sant Martí de la Mota
08-juny         Sant Julià de Llor
15-juny         Sant Medir
22-juny         Sant Gregori
29-juny         Cassà de la Selva
06-jul            Banyoles
13-jul            Bescanó
27-jul            Sant Medir
03-ag            Ginestar
10-ag            Gorgues de Canet
17-ag            Torre de Moros - Llagostera
24-ag            Vilallonga - Cassà de la Selva
31-ag            Sant Cristòfol del Bosc - Llambilles
07-set            Mont-ras
14-set            Sant Gregori
21-set            Vidreres
28-set            Can Roqueta - Bescanó
05-oct           El Reramurs . Montfullà
19-oct           Sant Llorenç –Llagostera

          20 de abril - Santa Afra                 4 de maig - Els Metges


     15 de juny - Font de Can Mutra    31d'agost - Sant Cristòfol del BoscEl Calendari previst pel 2017 es el següent:

Gener 8, Vidreres i Voltants (Joan)

Febrer 5, Verges (Josep Maria)

Març 5, Manlleu (Proposta Josep Maria)

Abril 2, Aiguamolls de l'Empordà (proposta Joan)

Abril 29 i 30 i maig 1. Sortida de 3 dies aprofitant el 1er de maig, V.V. Val del Zafan, Terra Alta i Baix Ebre + Canal Lateral - Alcanyiz - Delta de l'Ebre (Proposta Joan)
                                                             o
maig 7, Sant Dalmai (Proposta Josep Maria)

Juny 3-4-5, Sortida de 3 dies aprofitant la segona pasqua que es festiva a Girona
                                                             o
juny 11, Per decidir

Juliol 2, Per decidir

Agost, festiu

Setembre 3, Camí del Baix Fluvià - Esponellà - l'Armentera (proposta Joan)

Octubre 1, Anglès i voltants (proposta Joan)

Novembre 12, L’Empordanet (proposta Josep Maria)

Desembre 3, Bicicalçotada a l'Estartit (proposta Narcís)

Aquest calendari l’anirem afinant a mesura que es concretin les sortides i confirmin les dates, no es tracta en cap cas de un document tancat.


Penya Cicloturista


          ADAC