2014

MEMÒRIA 2014

Durant el 2014 la Penya Cicloturista ha seguit els mateixos criteris de funcionament que els anys anteriors o sigui el de preparar una sortida oberta mensualment, normalment matinal i preferiblement el primer diumenge, les sortides son guiades i solen acabar en un dinar en un restaurant on poden assistir els participants, allargant així una mica la vetllada fins l’hora de tornar a casa. Enguany si que poguérem fer la sortida de varis dies per Sant Joan, aquest cop establirem Pamplona com a base per fer la travessia “Vitoria – Pamplona” tot aprofitant la V.V. del “F. C. Vaconavarro” i part del “Camí de Sant Jaume”. També s’han seguit entre juny i octubre amb les sortides de entrenament els dijous per la tarda, tot aprofitant les hores de claror, en aquest cas les sortides no son guiades ni convocades exprofessament, ho son de manera general i la ruta i el guia es trien entre les propostes que aporten els assistents.

Les sortides organitzades d’enguany han tingut força èxit, doncs han tingut una mitjana d’uns vint participants, com també ho han estat les del dimecres si bé aquí el numero mig de participants ha estat bastant inferior, uns set participant de mitjana. Com sempre les sortides han estat obertes a socis i simpatitzants cosa que ha permès seguir amb la tasca, amb un bon resultat, d’aconseguir nous socis entre els assistents.

En el terreny de l’organització cal dir que amb el nom de “NOTICIES DE LA PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC 2014” hem mantingut un bloc on els seguidors de la Penya, socis de l’ADAC i públic en general poden trobar el dia a dia de la Penya, el bloc es un recull dels correus enviats anunciant les activitats, canvis de programació i altres noticies. També seguim el manteniment de un compte a Wikiloc, on estem pujant les rutes que hem fet durant aquests últims anys de manera que quedin d’abast públic, actualment aquestes ja passen de les 150. Finalment també mantenim un àlbum de fotos de les sortides, on pengem les fotos que els participants en fan arribar.

Noticies:               http://biciadac-noticies-2014.blogspot.com.es/


Àlbums de fotos:  https://picasaweb.google.com/117549869630424181769  (restringit a membres de la Penya)

Les sortides realitzades han estat les següents:

- gener 12:           Gironès, Votants de Sant Martí de la Mota

-febrer 2:              Bicicalçotada a l’Estartit

- març 2:              Navata – Bàscara - Navata

- abril 6:               Sant Martí Vell

- maig 4:              El Maresme, voltants de Dos Rius - ANUL·LADA

- juny 1:               Manlleu-Gurb-Vic-Roda-Manlleu

-juny 21-24:         País Basc i Navarra    --Vitoria-Pamplona--

- juliol 6:              Bicicletada a la Platja - Voltants de S'Agaró

- setembre 7:        El Maresme, voltants de Dos Rius

- octubre 5:          La Bisbal - Púbol - La bisbal -ANUL·LADA

- novembre 9:      Aiguamolls de l'Empordà -ANUL·LADA

- desembre 14:     Aiguamolls de l'Empordà     Penya Cicloturista
              ADAC