2013


MEMÒRIA 2013

Durant el 2013 la Penya Cicloturista ha seguit els mateixos criteris de funcionament que els anys anteriors o sigui el de preparar una sortida oberta mensualment, normalment matinal i preferiblement el primer diumenge, les sortides son guiades i solen acabar en un dinar en un restaurant on poden assistir els participants, allargant així una mica la vetllada fins l’hora de tornar a casa. Malauradament aquest any no hem tingut ocasió de preparar cap sortida de més d’un dia com veníem fent en anys anteriors, no hem sabut trobar ni dates ni objectius prou engrescadors per fer-ho, esperem que la propera temporada puguem recuperar aquesta tradició. També s’han seguit entre maig i octubre amb les sortides de entrenament els dijous per la tarda, tot aprofitant les hores de claror, en aquest cas les sortides no son guiades ni convocades exprofessament, ho son de manera general i la ruta i el guia es trien entre les propostes que aporten els assistents.

Les sortides organitzades d’enguany han tingut força èxit, doncs han tingut una mitjana d’uns vint participants, com també ho han estat les del dimecres si bé aquí el numero mig de participants ha estat bastant inferior, uns set participant de mitjana. Com sempre les sortides han estat obertes a socis i simpatitzants cosa que ha permès seguir amb la tasca, amb un bon resultat, d’aconseguir nous socis entre els assistents.

En el terreny de l’organització cal dir que amb el nom de “NOTICIES DE LA PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC 2013” hem obert un blog on els seguidors de la Penya, socis de l’ADAC i públic en general puguin trobar el dia a dia de la Penya, on es pengen els correus enviats anunciant les activitats, canvis de programació i altres noticies; la idea es obrir un blog anual que reculli l’activitat d’una manera ordenada i cronològica. També hem obert un compte a Wikiloc, on estem pujant les rutes que hem fet durant aquests últims anys de manera que quedin d’abast públic.

Noticies:               http://biciadac-noticies.blogspot.com.es/
Àlbums de fotos:  https://picasaweb.google.com/117549869630424181769  (restringit a membres de la Penya)
Contacte:         Penya Cicloturista de l’ADAC biciadac@gmail.com

Les sortides realitzades han estat les següents:

Gener              Sils i voltants (25 participants)
Febrer             Suspesa pel mal temps
Març               Bicicalçotada a l’Estartit (32 participants)
Abril               De Vic a Tona (24 participants)
Maig               Besalú (31 participants)
Juny                Llagostera i Voltants (17 participants)
Juliol               Aiguamolls de l’Empordà (17 participants)
Agost              Festiu
Setembre         L’Estartit (21 participants)
Setembre         Via Catalana (10 Participants)
Octubre           Argelers (16 participants)
Novembre       Aiguaviva i voltants
Desembre        Cantallops i voltants

     Penya Cicloturista
              ADAC