2010

MEMÒRIA PENYA CICLOTURISTA 2010Sortides de la Penya cicloturista de l’ADAC durant l’any 2010:

17 de gener: ruta circular d’uns 30 km pels voltants de Girona i Canet d’Adri

6 de febrer: ruta circular d’uns 38 km pels voltants de Girona: ens afegim a la MACROBICICLETADA organitzada pel grup de dones ciclistes, que aplega ciclistes de Girona i voltants. Sortim de Fontajau i anem cap a Sant Gregori, Canet d’Adri i el Club de Golf Girona passant majoritàriamentr per camins de terra.

7 de març: 25 km. BICICALÇOTADA. Fem una ruta circular pels voltants de l’Estartit, passant per l’urbanització de les Dunes, Bellcaire, Ullà i Torroella de Montgrí.

11 d’abril : ruta circular d’uns 30 km pels voltants de Santa Coloma de Farners, passant per Brunyola i Vilobí.

2 de maig: es suspèn per mal temps.

6 de juny: ruta lineal d’uns 35 km, de Susqueda a Sau seguint el camí de Sant Jaume i arribant al monestir de Sant Pere de Casserres.

24, 25, 26 i 27 de juny: sortida en bicicleta pel País Basc. Resseguim la via verda del Bidasoa (50 km de Doneztebez fins a Irún), dues etapes del camí del Nord de Sant Jaume (uns 25 km d’Irún a Donostia i uns 20 km de Donostia a Zarautz) i una ruta circular per les Bardenas Reales, d’uns 25 km aproximadament.

12 de setembre: ruta lineal d’uns 50 km de Girona a l’Estartit. Passem per Flaçà i Sant Llorenç de les Arenes, seguim pel costat del Ter fins a Colomers i a partir d’aquí continuem per camins del Baix Empordà pasant per Jafre, Verges i Torroella de Montgrí.

3 d’octubre: ruta circular d’uns 35 km pels voltants de Peralada. Gran part del recorregut es fa per carreteres asfaltades amb poc trànsit, passem per petits poblets de l’Alt Empordà, entre els quals destaquem Vilabertran, i arribem fins al monestir de Sant Quirze de Colera.

14 de novembre: ruta lineal d’uns 35 km de Girona a Llampaies. Seguint molt de tros el traçat del camí de Sant Jaume, passem per Sarrià de Ter, Sant Julià de Ramis i Cervià de Ter; a prop de Bàscara deixem aquesta ruta i ens decantem per camins de terra fins a Llampaies). A Llampaies celebrem la CASTANYADA amb les altres seccions de l’ADAC


12 de desembre: ruta circular d’uns 28 km pels voltants de Girona: la vall del riu Celrè. Anem de Girona a Quart pel carril bici i a partir de Quart ens enfilem per les Gavarres, fins a sota del restaurant Can Pol, que es troba a la carretera dels Àngels. Baixem cap a la vall de Sant Daniel i tornem a Fontajau.