2009

MEMÒRIA PENYA CICLOTURISTA 2009

11 de gener: 35 km aproximadament, per fer la volta dels ànecs (Girona-Bescanó-Bonmatí-ctra.Serres-Can Casademont-granja dels ànecs-Sant Gregori-Girona).

1 de febrer: 38 km pels voltants de La Pera (Celrà-Juià-Sant Martí Vell-Pedrinyà-Riuràs-La Pera-Púbol-Flaçà-Bordils-Celrà).

3 de març: 11 km. BICICALÇOTADA. Desafiant la pluja que des de primera hora ens rep, ens atrevim a anar de “la barraca” fins a la gola del Ter i l’Estartit.

19 d’abril : 35 km. Volta pel Baix Empordà, sortint de Corçà (Corçà-Parlavà-Rupià-LaSala-Foixà-Sant Llorenç de les Arenes-Flaçà-La Pera-Caçà de Pelràs-Corçà).

1, 2 i 3 de maig: Via Verda d’Ojos Negros. Ruta de 3 dies per pobles del voltant de Terol i Castelló, seguint alguns trams de la via verda d’Ojos Negros, que comença a la serra
Menera a la província de Terol i acaba a Sagunt.

7 de juny: 40 km. De Figueres a Roses (Figueres-Vilanova de la Muga-Roses-Castelló d’Empúries-Figueres). Amb banyada a la platja i petit recorregut pels Aiguamolls de l’Empordà.

5 de juliol: 30 km. Pels voltants de l’Estartit i el Montgrí (L’Estartit-Les Dunes-Sobrestany-Bellcaire-Ullà-l’Estartrit).

6 de setembre: 22 km. Jornada de platja a la platja de Castell (Palafrugell-Sant Joan de Palamós-Vallobrega-Montràs-platja de Castell-Palafrugell).

4 d’octubre: 42/84 km. Ens afegim a la festa de les vies verdes: Girona-Sant Feliu de Guíxols-Girona.

8 de novembre: uns 30 km, per camins asfaltats del voltant de Girona. Després d’haver plogut 2 dies i davant la previsió de possibles pluges per a aquell diumenge, canviem la sortida prevista a sant Pere Sestronques, d’uns 40 km, per una ruta pels voltants de Girona i Canet d’Adri.


6 de desembre: 52 km, de Girona a Sant Julià del Llor i Amer (Girona-Bescanó-Bonmatí- Sant Julià del Llor-Amer-El Pastoral-Anglès-Sant Julià del Llor-Bonmatí-ctra. de les Serres-granja dels ànecs-Sant Gregori-Girona).