2001

MEMÒRIA PENYA CICLOTURISTA  2001


25 de febrer: Visita d’obra a la casa d’en Lance Armstrong i posterior sortida matinal per la zona de Cartellà i Sant Medir

25 de març:  Bicicalçotada a l’Estartit.

Durant tot el mes d’abril es varen produir sortides tots els caps de setmana per tal de preparar la volta cicloturista a Menorca, que va tenir lloc del 27 d’abril a l’1 de maig i que va congregar un grup de 23 persones.

El 23 d’abril la penya cicloturista insereix un escrit al llibre de visites del lloc web de Lance Armstrong puntualitzant algunes afirmacions sobre la llengua catalana que se li atribuïen a ell en una entrevista al Mundo Deportivo.

El 27 de juliol, tot just uns dies abans de guanyar el seu tercer Tour, el diari Sport publica un altre interviu amb el ciclista texà en el que aclareix la seva postura respecte a la llengua i cultura catalanes mostrant-s’hi favorable.

30 de setembre té lloc una biciarrossada a cala Jòncols, on el ciclistes de l’ADAC s’hi desplacen des de Roses.El 2 de setembre es produeix la bicisenglanada que aplega els ciclistes en el Celler de ca l’Adroher de Canet D’Adri després de fer una ruta per la Vall del Llémena.